Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

Žuvies rūkykla


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2002 05 26 d. 21:41 pradėjo  turistux, peržiūrėta 114744 k.
Puslapiai: <pirmas -10 22 23 24 25 26 paskutinis> 
alvyzas
Patyręs dalyvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 1003

2012-07-15 11:47 576 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: alvyzas Įtraukti alvyzas į adresų knygelę
Alviskas ar jau bandei žuvį rukint pa novamu???
Jai ką parašyk kas gavos


garazinis
Dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 75

2012-07-15 11:53 577 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: garazinis Įtraukti garazinis į adresų knygelę
Dauguma raso kaip rukyt, bet mazai kai paruosti rukinimai,pasudyti ,papipirinti,pacesnakinti.As jau 35 metai kaip rukinu karsius ,eserius.Neisivaizduoju kaip galima skanei ismozyti nepjovus karsio per nugara,esu bandes nesamone. Rukyklos pakura pas mane uz 2,5m ,is pradziu duodu karsta duma sausomis alksnio,drebules ar obels malkomis,kol rukykla ikaista jog prie jos pridejus ranka galetum islaikyti 5-8 sek potomazinu karsti mazinu sausomis pjuvenomis.Rukinimas rukinimu,bet vienas svarbesniu momentu zuvies paruosimas. jegu ka domina,klauskit.O kaip gaunasi turetumet atvaryt pas mane pavaisinsiuGirtas

Ensteinis
Dalyvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 124

2012-07-15 12:16 578 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Ensteinis Įtraukti Ensteinis į adresų knygelę
Gal butu galima siek tiek placiau apie ta zuvies paruosima garazini?

Alviskas
Senbuvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 7307

2012-07-15 12:36 579 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Alviskas Įtraukti Alviskas į adresų knygelę

garazinis ra:
.Rukinimas rukinimu,bet vienas svarbesniu momentu zuvies paruosimas. jegu ka domina,klauskit....


cia daug kas savo paruosimo metodu rase ir visai neblogu, o Tavo paruosimo momentas aisku idomus Gerai laukiam aprasymo Šypsena

as paskutiniu metu ruosiu taip - isskrodziu per pilva, isvalau, itrinu gausiai drsuka ir priklausomai nuo zuvies didumo ir riebumo palaikau nuo 15 min iki 1,5 val. Tada nuplaunu, visiskai nusausinu, apibarstau pipirais, idedu cesnako ir i saldytuva maziausiai parai.


Alviskas
Senbuvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 7308

2012-07-15 12:37 580 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Alviskas Įtraukti Alviskas į adresų knygelę

alvyzas ra:
Alviskas ar jau bandei žuvį rukint pa novamu???
Jai ką parašyk kas gavos



alvyzas ra:
Alviskas ar jau bandei žuvį rukint pa novamu???
Jai ką parašyk kas gavos


rukiau penktadieni karsioka 1,5 kg. Jis buvo pries tai kelias dienas uzsaldytas. Tikslas buvo isrukyt greitai, nes jau buvo vakaras velokas. Tai karscio daviau 100-120 laipsniu. Po 1,5 val. karsio viduje buvo 63 laipsniai ir rukyma baigiau. Visgi tas termometras yra superinis daiktas Šypsena si savaitgali karsiu nepagavau, bet pamarinavau vakar kelias kuojas apie 300-400 gr. pabandysiu jas parukyt, bet jau duosiu maziau temperaturos. Parasysiu kas gavos ir ar gavos Šypsena


garazinis
Dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 76

2012-07-15 14:06 581 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: garazinis Įtraukti garazinis į adresų knygelę
Malonu jog nesisaipot o protingai paklauset.Pjaunu per nugara,isimu ziaunas,vidurius ,pasidarau rasala 1kg ant 10 l vandens,sudedu i rasala isskleistu karsius,paslegiu kad visi butu pilnai rasale,laikau lygiai 4val ,imdamas is rasalo perplaunu vandeniu,pavalydamas sepetuku ir ant groteliu.butinai nusausinu,apibarstau nemazai cesnako(lietuvisko)pipiras,mazai smulkinto lauro,nugara pabarstau vegetos,jeigu megsti kario.Gal kaip kas sakys per daug prieskoniu,Indu virtuve vieni prieskoniai,bet pasaulyje vertinamaJuokiasiAs rukinu ti sviezia zuvi.Rukinant atsiradus ant zuvies skysciui ji palaistant zuvi nupilu,rukinu 4-5 val.Tik is pradziu butinai labai karstai,po to normaliu dumeliu patikekit gaunasi tikrai puikiaiMirkt

Alviskas
Senbuvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 7309

2012-07-15 18:55 582 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Alviskas Įtraukti Alviskas į adresų knygelę

garazinis ra:
Malonu jog nesisaipot o protingai paklauset.Pjaunu per nugara,isimu ziaunas,vidurius ,pasidarau rasala 1kg ant 10 l vandens,sudedu i rasala isskleistu karsius,paslegiu kad visi butu pilnai rasale,laikau lygiai 4val ,imdamas is rasalo perplaunu vandeniu,pavalydamas sepetuku ir ant groteliu.butinai nusausinu,apibarstau nemazai cesnako(lietuvisko)pipiras,mazai smulkinto lauro,nugara pabarstau vegetos,jeigu megsti kario.Gal kaip kas sakys per daug prieskoniu,Indu virtuve vieni prieskoniai,bet pasaulyje vertinamaJuokiasiAs rukinu ti sviezia zuvi.Rukinant atsiradus ant zuvies skysciui ji palaistant zuvi nupilu,rukinu 4-5 val.Tik is pradziu butinai labai karstai,po to normaliu dumeliu patikekit gaunasi tikrai puikiaiMirkt



reiks kada rasala isbandyt ir isklotine isrukyt, nors isitikines kad daug sausiau gausis, 4-5 val karstyje, turetu pradziut Baisus

sian rukiau kuojas http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2355166-=%2851255408
6


Vycia®
Blogas banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 20163

2012-07-15 19:00 583 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Vycia® Įtraukti Vycia® į adresų knygelę

Alviskas ra:

as paskutiniu metu ruosiu taip - isskrodziu per pilva, isvalau, itrinu gausiai drsuka ir priklausomai nuo zuvies didumo ir riebumo palaikau nuo 15 min iki 1,5 val. Tada nuplaunu, visiskai nusausinu, apibarstau druska ir pipirais, idedu cesnako ir i saldytuva maziausiai parai.


kokio dydzio turi but zuvyte, kad per 15min tolygiai isisuret ? Nekaltas


Alviskas
Senbuvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 7310

2012-07-15 19:05 584 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Alviskas Įtraukti Alviskas į adresų knygelę

Vycia® ra:

Alviskas ra:

as paskutiniu metu ruosiu taip - isskrodziu per pilva, isvalau, itrinu gausiai drsuka ir priklausomai nuo zuvies didumo ir riebumo palaikau nuo 15 min iki 1,5 val. Tada nuplaunu, visiskai nusausinu, apibarstau druska ir pipirais, idedu cesnako ir i saldytuva maziausiai parai.


kokio dydzio turi but zuvyte, kad per 15min tolygiai isisuret ? Nekaltas


kas sake kad per 15 min tolygiai isisudo? nuplauni, tada dedi parai i saldytuva ir per ta para druska nuo jos pavirsiaus pasiskirsto per visa gyli. Kuojoms 300-400 gr. pilnai pakanka 15 min. + para


Vycia®
Blogas banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 20164

2012-07-15 19:10 585 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Vycia® Įtraukti Vycia® į adresų knygelę
o kodel tu per 2 kartus sudai ? Nekaltas

ARSas
Patyręs dalyvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 938

2012-07-15 19:11 586 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: ARSas Įtraukti ARSas į adresų knygelę

garazinis ra:
......,nugara pabarstau vegetos,....

Nusipirk gryno natrio gliutomato, pigiau gausis!!!Juokiasi


garazinis
Dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 79

2012-07-15 19:52 587 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: garazinis Įtraukti garazinis į adresų knygelę

Alviskas ra:

garazinis ra:
Malonu jog nesisaipot o protingai paklauset.Pjaunu per nugara,isimu ziaunas,vidurius ,pasidarau rasala 1kg ant 10 l vandens,sudedu i rasala isskleistu karsius,paslegiu kad visi butu pilnai rasale,laikau lygiai 4val ,imdamas is rasalo perplaunu vandeniu,pavalydamas sepetuku ir ant groteliu.butinai nusausinu,apibarstau nemazai cesnako(lietuvisko)pipiras,mazai smulkinto lauro,nugara pabarstau vegetos,jeigu megsti kario.Gal kaip kas sakys per daug prieskoniu,Indu virtuve vieni prieskoniai,bet pasaulyje vertinamaJuokiasiAs rukinu ti sviezia zuvi.Rukinant atsiradus ant zuvies skysciui ji palaistant zuvi nupilu,rukinu 4-5 val.Tik is pradziu butinai labai karstai,po to normaliu dumeliu patikekit gaunasi tikrai puikiaiMirkt



reiks kada rasala isbandyt ir isklotine isrukyt, nors isitikines kad daug sausiau gausis, 4-5 val karstyje, turetu pradziut Baisus

sian rukiau kuojas http://www.biteplius.lt/lt/2content.diary_view_my/2355166-=%2851255408
6



Rasiau jog butinai karstai tik is pradziu,paskui normos ribose su pjuvenom,tikrai neisdziovinu,skarda juk niekam nepatinkaMirkt


Alviskas
Senbuvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 7311

2012-07-15 20:55 588 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Alviskas Įtraukti Alviskas į adresų knygelę

Vycia® ra:
o kodel tu per 2 kartus sudai ? Nekaltas


Vytuk, neidemiai skaitai. Istrini gausiai druska - vidu, po zvynais, labai gausiai ir palieki priklausomai nuo zuvies dyzdzio ir riebumo 15-120 min. Tada nuplauni ir i saldytuva. Kur cia sudymas 2 kartus?


Vycia®
Blogas banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 20165

2012-07-15 20:58 589 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Vycia® Įtraukti Vycia® į adresų knygelę
nu idemiai perskaiciau si syk:
" isvalau, itrinu gausiai drsuka ir priklausomai nuo zuvies didumo ir riebumo palaikau nuo 15 min iki 1,5 val. Tada nuplaunu, visiskai nusausinu, apibarstau druska ir pipirais, idedu cesnako ir i saldytuva maziausiai parai.
bala nemate , svarbu skaniai gaunas Gerai


Alviskas
Senbuvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 7312

2012-07-15 21:07 590 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Alviskas Įtraukti Alviskas į adresų knygelę

Vycia® ra:
nu idemiai perskaiciau si syk:
" isvalau, itrinu gausiai drsuka ir priklausomai nuo zuvies didumo ir riebumo palaikau nuo 15 min iki 1,5 val. Tada nuplaunu, visiskai nusausinu, apibarstau druska ir pipirais, idedu cesnako ir i saldytuva maziausiai parai.
bala nemate , svarbu skaniai gaunas Gerai



arba susiveliau rasydamas, arba pats prikisai nagus Cha cha sorry jei ka, pataisiau zinute. kai nuplaunu druska - pabarstau pipiru ir idedu cesnako griezineliu ir viskas Cha cha


Vycia®
Blogas banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 20166

2012-07-15 21:09 591 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Vycia® Įtraukti Vycia® į adresų knygelę
tikrai nekisau nagu , nedaru tokiu nesamoniu Ne del to ir paklausiau, nes keista pasidare

mindaugas
Naujas dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1

2012-07-16 11:11 592 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: mindaugas Įtraukti mindaugas į adresų knygelę
Sveiki. gal galėtumėt patarti kokį degų skystį naudoti pirktinei žuvų rūkyklai? Bandžiau žibalą ir degią želė. Nei vienas ilgai nedega, padegę kelias minutes užgęsta.

Alviskas
Senbuvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 7313

2012-07-16 11:15 593 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Alviskas Įtraukti Alviskas į adresų knygelę

mindaugas ra:
Sveiki. gal galėtumėt patarti kokį degų skystį naudoti pirktinei žuvų rūkyklai? Bandžiau žibalą ir degią želė. Nei vienas ilgai nedega, padegę kelias minutes užgęsta.


as tai kepyklai naudojau dujine viryklele nesiojama


sanura
Dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 38

2012-07-16 19:39 594 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: sanura Įtraukti sanura į adresų knygelę
Aš ir taip, ir taip eksperimentuoju šaltai rūkydamas žuvi, bet niekaip neišgaunu sodrios auksinės spalvos. Gal kas išduotu kokia paslaptįŠypsena. Esu matęs pardavime labai gražiai atrodo, o man nesigauna nors tu kąNe

alvyzas
Patyręs dalyvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 1007

2012-07-16 21:04 595 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: alvyzas Įtraukti alvyzas į adresų knygelę

sanura ra:
Aš ir taip, ir taip eksperimentuoju šaltai rūkydamas žuvi, bet niekaip neišgaunu sodrios auksinės spalvos. Gal kas išduotu kokia paslaptįŠypsena. Esu matęs pardavime labai gražiai atrodo, o man nesigauna nors tu kąNe


Rūkyti reikia kelias dienas, o dūmų turi būti labai, labai skystai.
Kad lengviau būtų įsivaizduot,- tai žuvies vytinimas panaudojant šiek tiek dūmų


ARSas
Patyręs dalyvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 975

2012-07-16 22:21 596 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: ARSas Įtraukti ARSas į adresų knygelę

sanura ra:
Aš ir taip, ir taip eksperimentuoju šaltai rūkydamas žuvi, bet niekaip neišgaunu sodrios auksinės spalvos. Gal kas išduotu kokia paslaptįŠypsena. Esu matęs pardavime labai gražiai atrodo, o man nesigauna nors tu kąNe


Nusipirk skysto dūmo, sumaišyk su rasalu, pamirkyk ir galėsi džiaugtis ta gražia auksine spalvaJuokiasi
Nebūkit tokie naivuoliai, ant prekystaliu reik gerai paieškot žuvies, kuri nebūtų skystu dūmu išmirkyta, nė vienas bent kiek rimtesnis uab'ėlis su jokiom malkom nesicackina, nes taip pigiau ir greičiau - skystas dūmas, biški natrio gliutomato, biški pakept ant karšto oro - ir suryja pirkėjai apsilaižydami!!!Juokiasi


f'eD
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 11149

2012-07-16 23:28 597 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: f'eD Įtraukti f'eD į adresų knygelę

ARSas ra:
skystas dūmas, biški natrio gliutomato, biški pakept ant karšto oro - ir suryja pirkėjai apsilaižydami!!!Juokiasi

visa skumbre kur gabaliukais vakuminiame ipokavime, Plunges ir ne Plunges gamybos - butent apie taiTaipJuokiasi


alvyzas
Patyręs dalyvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 1013

2012-07-17 07:58 598 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: alvyzas Įtraukti alvyzas į adresų knygelę
Su skystu dūmu daug greičiau, o ir rezultatas visada toks pat, bet galima tokį rezultatą psiekt ir su paprasta rukykla.
Kaip minėjau, svarbiausiai, kad dūmo būtų labai, labai skystai.
Dūmų rūkykloje turi beveik nesimatyti.


Alviskas
Senbuvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 7316

2012-07-17 08:02 599 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Alviskas Įtraukti Alviskas į adresų knygelę
su triju metru pakura turbut besansu saltai isrukyt..?

alvyzas
Patyręs dalyvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 1014

2012-07-17 08:30 600 žinutė iš 643 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: alvyzas Įtraukti alvyzas į adresų knygelę

Alviskas ra:
su triju metru pakura turbut besansu saltai isrukyt..?


Labai pasistengus galima. Reikia sukurti miniatiūrinį lauželį ir pastoviai jį prižiūrėti kad vos, vos smilktu. Duris patariu palikti praviras, arba išvis gali jas atidaryti, dūmų tikrai užteks. Svarbiausiai ne perkaitinti žuvies.

Bet geriausiai daryti atskirą kaitinimo šaltinį, kuris kaitintu tik pjuvenas, o visa šiluma išsisklaidytu į aplinką.
Pramoninėse pjuvenas kaitina su elektra iki tol kol pradeda rūkti dūmai. Namuose reikia daryti dūmų generatorių t.y. paimi kokia tai talpą prie jos prisabačini vamzdelį, dedi į vidų pjuvenas, uždengi natūralaus pluošto audeklu ir uždedi dangtį (audeklas tarp dangčio ir talpos atlieka hermetiko vaidmenį)
Vamzdelį jungi prie rūkyklos, o talpą kaitini.

p.s. turbūt nė ne reikia sakyti, kad visos dalys tyri būti NE cinkuotos


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Žvejų klubas: 1.620 Žinučių forume 1.699.790 2.594 Narių klube 2.005 Banga.lt laikrodis 06:29 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Žvejų klubas

Moderuoja: sadyvra, saruj, Mansell, BangaLT
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: Žuvies rūkykla

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai

© UAB „Tipro Group“. Visos teisės saugomos | banga@banga.lt | Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt