Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

Gal zinot kaip skaniai iskepti vista Šypsena


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2004 12 28 d. 17:44 pradėjo  Mirtišė, peržiūrėta 1787 k.
Puslapiai: 1 
Mirtišė
Ultra šaunuolė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 3253

2004-12-28 17:44 1 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Mirtišė Įtraukti Mirtišė į adresų knygelę
Gal kas zinot?

Pamirsusi_mylet
Dažna gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 216

2004-12-28 19:47 2 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Pamirsusi_mylet Įtraukti Pamirsusi_mylet į adresų knygelę
siaip jeigu nebijai truputukos eksperimentu,pabandyk paprasciausiai kept orkaitej su folija,ir pridedant dziovintu abrikosu.Unreal Girtas

stalino_anūkė
Ultra gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 1146

2004-12-28 22:39 3 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: stalino_anūkė Įtraukti stalino_anūkė į adresų knygelę
Kepti ant iesmo arba tik kulseles stipriai itrynus prieskoniais.

Ruvis
Ultra šaunuolis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1105

2004-12-29 12:29 4 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Ruvis Įtraukti Ruvis į adresų knygelę
Vištą supjaustyti, apibarstyti "Santa Marija" vištienos prieskoniais, smulkintu svogūnu, smulkintu česnaku, tarkuotu imbieru. Viską gerai išmaišyti. Užpilti "Kunel" majonezu, vėl permaišyti. Marinuoti ne mažiau 2 val. Galima ir parą, geriau įsigeria. Kepti geriausia šašlykinėje ant grotelių. Galima ir ant iešmų. Galima, aišku, ir orkaitėje.
SkanausNiam niam


Darneta
Atkakli dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 96

2004-12-29 13:10 5 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Darneta Įtraukti Darneta į adresų knygelę
o čia tai bent...viens du trys Šypsena ir valgom...išbadysim ,o būtinai "Kunel"?

panyteeee
Dažna dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 497

2004-12-29 14:39 6 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: panyteeee Įtraukti panyteeee į adresų knygelę

Mirtišė rašė:
Gal kas zinot?


reikia pamarinuoti pries tai ir tada i vidu prideti obuoliu razinu riesutu ir buna labai liuks.


Ruvis
Ultra šaunuolis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 1105

2004-12-29 16:19 7 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Ruvis Įtraukti Ruvis į adresų knygelę

Darneta rašė:
o čia tai bent...viens du trys Šypsena ir valgom...išbadysim ,o būtinai "Kunel"?


Aišku nebūtinai. Skonio reikalas. Išbandžiau visokius majonezus. Labiausiai patiko su "Kunel". Tokios pačios nuomonės buvo ir tie, kurie valgė mano keptas vištas. Šiuo receptu marinuojant gaunasi švelnaus skonio vištiena. Kas mėgsta aštriau, gali naudoti aštresnį padažą arba marinuojant dadėti aštresnių prieskonių.Labas


slapuka
Geriausias banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 14787

2004-12-29 21:29 8 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: slapuka Įtraukti slapuka į adresų knygelę

Mirtišė rašė:
Gal kas zinot?

Zinau,atsinesk parodisiu.
Niam niam


happiestgirl
Geriausia banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 8460

2004-12-29 21:32 9 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: happiestgirl Įtraukti happiestgirl į adresų knygelę

slapuka rašė:
Zinau,atsinesk parodisiu.
Niam niam


nuo kada toks zinovas pasidarei???Nekaltas nuo tada kai valgyt pradejai???:Cha cha


slapuka
Geriausias banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 14787

2004-12-29 21:33 10 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: slapuka Įtraukti slapuka į adresų knygelę
Senai vistienos bevalgiau...Juokiasi

happiestgirl
Geriausia banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 8460

2004-12-29 21:38 11 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: happiestgirl Įtraukti happiestgirl į adresų knygelę
pastebejau, kad kazkoks praalkes vistienos Laimingas

slapuka
Geriausias banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 14787

2004-12-29 21:52 12 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: slapuka Įtraukti slapuka į adresų knygelę
Nusibodo kalakutai,zasys.Noriu vistienos.Liūdnas

xate
Dažna gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 562

2004-12-30 16:32 13 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: xate Įtraukti xate į adresų knygelę
Paimti vista, isvalyti, isplauti, nedeti nei prieskoniu, nieko!
Ant skardos pilti 1Kg. smulkios druskos, ant virsaus guldyti vista ir kepti.
Labai skanu Taip, grazu, nes puikiai apskrunda Niam niam


Sfera
Ultra gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 2934

2005-01-07 02:18 14 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Sfera Įtraukti Sfera į adresų knygelę
labai skanu kai vista kepama ne folijoj o kepimui skirtoje rankoveje (bent mano mama taip vadina ta plevele panasia i paprasta celofana) tada vista islieka sultinga, zinoma pries tai ja reikia gerai ismarinuoti Taip

špygute
Dažna dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 588

2005-01-07 20:03 15 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: špygute Įtraukti špygute į adresų knygelę
niu as pasiulysiu dar neaprasyta metoda. aip iskepta bet kokia paukstiena yra nuostabaus skonioGirtas. taigi paruoskite savo mesyte (gabaliukais) su ivairiausiais prieskoniais ir palikite kad jie isigertu i mesa.paskui ja sudekite i puoda, kuri galima ideti i orkaite (cia l. tinka mociuciu senoviniai vadinami spiziniai puodai) ir uzpyle obuoliu sultimis kepkite orkaiteje.

skanaus!



Akvilla
Dažna dalyvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 313

2005-01-08 14:57 16 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Akvilla Įtraukti Akvilla į adresų knygelę
niu nieko nera paprasciau...vista itrini prieskoniais (galima ir tokiais paprastais, kaip druska ir pipiriukai), pamarinuoji truputi ir - i orkaiteMirkt
skanausLaimingas


eve666
Patyrusi gerietė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 914

2005-01-12 05:00 17 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: eve666 Įtraukti eve666 į adresų knygelę
niu ash vishtyte dazhniausiai gabaliukais kepu Mirkt
pvz supjaustai mazhajs gabaliukais, marinatui:sojos, balto vyno truputi i chesnako trinto, pamarinuoji, dedi i keptuve ir kepi, o pabajgoj imeti konservuotu ananasu gabaliuku. o ish likusio marinato(kas lieka isemus vista is dubens), ananasu skystimo + truputis krakmolo padarai padazhiuka Mirkt
visishkai paprastas variantas, tai vishtyte gabaliukais, itrinti kariu, ishkepti, deti i lekshtele, shalia konservuotu persiku gabalelius ir ryzhiai Mirkt
arba vishtyte gabaliukais, itrinti kariu. +rejks grietineles, zhaliuju vynuogiu be kauliuku!!! vishtyte deti i keptuve, pakepti, grietinele gerai gerai ishplakti (nes jei ne, tai sh gaunasi) ir gale kepimo versti i keptuve ir sudeti vynuoges. pakepinti minute ir skanaus Mirkt


zbite
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4609

2005-01-12 12:32 18 žinutė iš 18 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: zbite Įtraukti zbite į adresų knygelę
vishtiena su obuoliais (parink rugshtesniu)
padarai rpieskoniu mishini:
-druska
-pipirai
-kvepiantieji pipirai
-vos vos cukraus
-chesnakas
visa tai sumaishome ir itriname vishta (tiek ishore tiek rividu).
tada obuoliu puseles prikimshi i vishta kiek telpa, susmaigstai, kad neishkristu, dedi i kepimo maisheli, apdelioji dar gausybe obuoliu (man skaniausia, kai buna isvalyti seklalizdzhiai) ir kepi..
nepamirshk subadyti adata maishelio - plysh kitaip


Puslapiai: 1 
Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Maistas: 2.821 Žinučių forume 388.957 122 Narių klube 682 Banga.lt laikrodis 19:48 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledas™, avietės, Soulmeitas
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: Gal zinot kaip skaniai iskepti vista :)

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai

© UAB „Tipro Group“. Visos teisės saugomos | banga@banga.lt | Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt