Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

Patarimai iskyloms: saslykai, sonkauliukai, zuvis - marinavimas, paruosimo budai


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2006 06 20 d. 14:20 pradėjo  Žemonas, peržiūrėta 22349 k.
Puslapiai: <pirmas 2 3 4 5 paskutinis> 
-
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 5389

2011-10-06 14:41 76 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: - Įtraukti - į adresų knygelę

RicoOriginalaz ra:
linkomanijoj visą knyžonką galima atsipūst apie šašlus ir jų receptusNekaltas aplamai- tai reik sugebėt neskaniai pagamint ir iškept Nekaltas


kelis asmenis žinau, atrodo, mėgsta tuos šašlus, bet... vienas vyrukas turi savo "firminį" Blogai marinavimo receptą, o kitam negalima leist prie šašlykinės stovėtCha cha


Romka
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 9524

2011-10-06 16:01 77 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Romka Įtraukti Romka į adresų knygelę
knyga surasta, na yra yra ten idomiu patarimu Nekaltas

Amaretta
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 8060

2011-10-10 15:29 78 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Amaretta Įtraukti Amaretta į adresų knygelę
Vištienos šašlyko marinatui:

3 šaukštų sojų padažo,
5-6 šaukštų sauso baltojo arba raudonojo vyno,
2 geltonųjų arba žaliųjų citrinų sulčių,
4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 šaukštų tarkuotos šviežio imbiero šaknies,
3 stambiai sutarkuotų svogūnų,
2 šaukštų medaus arba rudojo cukraus,
5-6 susmulkintų česnakų skiltelių,
2 šaukštų paruoštų garstyčių arba garstyčių miltelių,
druskos, maltų pipirų,
žalumynų (krapų, čiobrelių, raudonėlių, kalendrų ir pan. – pagal skonį).
Vyno pyliau daugiau, tai nepakenkė. Man ir valgiusiems patiko Gerai


Amaretta
Gera senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 8061

2011-10-10 15:29 79 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Amaretta Įtraukti Amaretta į adresų knygelę

Romka ra:
knyga surasta, na yra yra ten idomiu patarimu Nekaltas


Gal pasidalintum Mirkt


Romka
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 9538

2011-10-10 22:55 80 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Romka Įtraukti Romka į adresų knygelę
kaniausi_scaronascaronlykai_nuo_A_iki_Z" TARGET="_blank">http://www.linkomanija.net/torrent?47609Kietaskaniausi_scaronascaronlykai_
nuo_A_iki_Z


Romka
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 9539

2011-10-10 22:56 81 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Romka Įtraukti Romka į adresų knygelę
jei linkas neveiks ar pan parasyk PM, permesiu skype ar pan MirktLabas

Rutebi
Geriausia banginė

Klube: VIP narė

Parašė žinučių: 70272

2011-10-11 00:31 82 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Rutebi Įtraukti Rutebi į adresų knygelę
Nesinaudoju linkomanijaNe

Romka
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 9540

2011-10-11 09:59 83 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Romka Įtraukti Romka į adresų knygelę

Rutebi ra:
Nesinaudoju linkomanijaNe


tai sakau jei reikia imesiu per skype, i PM kontakta parasyk, prisijungiu retai, bet del taves ....... Mirkt


Agamemnonas
Senbuvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 4672

2012-06-30 00:23 84 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Agamemnonas Įtraukti Agamemnonas į adresų knygelę
Gal kas zino recepta kebabo is farso ant medinio iesmo,kepamo ant groteliu,nes saslai,sonkauliai,steikai jau uzkniso....

Romka
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 13025

2012-06-30 18:03 85 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Romka Įtraukti Romka į adresų knygelę

Agamemnonas ra:
Gal kas zino recepta kebabo is farso ant medinio iesmo,kepamo ant groteliu,nes saslai,sonkauliai,steikai jau uzkniso....


http://www.google.lt/#hl=en&sa=X&psj=1&ei=pRTvT8TjHamm4gTlgMn6DQ&ved=0
CD4QvwUoAQ&q=liulia+kebabo+receptas&spell=1&bav=on.2
,or.r_gc.r_pw.r_qf
.,cf.osb&fp=5995fa7a3168b483&biw=1429&bih=961


Gerasdviratis
Banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 23493

2012-06-30 18:56 86 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Gerasdviratis Įtraukti Gerasdviratis į adresų knygelę
As pasakysiu kas neuzknis. Vis is pradziu rekia, SUDS SUDS. Imama ir padarom, beje, dabar kepsiu. Imam darzoves,kurios kepasi ir grybai. Baklazanai, cukinijos ,paprikos, kukuruzai-ju dar ner ir bandykite patys. Prieskoniai tie patys kaip saslui, paskui uzpilti alyvuogiu aliejumi, te pastovi. Grybai- voveruskos netinka-suds gaunas. jei nepririnkote- sampinjonaiGerai.
te pastovi prieskoniuose su aliejum. Ir imam kepti ant zariju. nepatikesit, dauguma net mesos nevalgo.


Agamemnonas
Senbuvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 4721

2012-07-01 00:32 87 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Agamemnonas Įtraukti Agamemnonas į adresų knygelę

Romka ra:

Agamemnonas ra:
Gal kas zino recepta kebabo is farso ant medinio iesmo,kepamo ant groteliu,nes saslai,sonkauliai,steikai jau uzkniso....


http://www.google.lt/#hl=en&sa=X&psj=1&ei=pRTvT8TjHamm4gTlgMn6DQ&ved=0
CD4QvwUoAQ&q=liulia+kebabo+receptas&spell=1&bav=on.2
,or.r_gc.r_pw.r_qf

.,cf.osb&fp=5995fa7a3168b483&biw=1429&bih=961


Kaip tik turiu eriuko kumpi kameroj!!!Niam niam


Agamemnonas
Senbuvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 4722

2012-07-01 00:32 88 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Agamemnonas Įtraukti Agamemnonas į adresų knygelę

Gerasdviratis ra:
As pasakysiu kas neuzknis. Vis is pradziu rekia, SUDS SUDS. Imama ir padarom, beje, dabar kepsiu. Imam darzoves,kurios kepasi ir grybai. Baklazanai, cukinijos ,paprikos, kukuruzai-ju dar ner ir bandykite patys. Prieskoniai tie patys kaip saslui, paskui uzpilti alyvuogiu aliejumi, te pastovi. Grybai- voveruskos netinka-suds gaunas. jei nepririnkote- sampinjonaiGerai.
te pastovi prieskoniuose su aliejum. Ir imam kepti ant zariju. nepatikesit, dauguma net mesos nevalgo.


Ir sita pabandysiu Gerai


ziche
Senbuvė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 4281

2012-07-02 17:42 89 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: ziche Įtraukti ziche į adresų knygelę
man su majonezu nepatinka nes apdega amziais.
radau keleta geru ideju butinai ismeginsiu.
tik gaila kad dauguma naudojat svogunus, as ju nevartoju tai suds...Nežinau


Capalas*
Banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 15541

2012-07-02 20:58 90 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Capalas* Įtraukti Capalas* į adresų knygelę

ziche ra:
man su majonezu nepatinka nes apdega amziais.
radau keleta geru ideju butinai ismeginsiu.
tik gaila kad dauguma naudojat svogunus, as ju nevartoju tai suds...Nežinau


rasyk recepta


Zhulikas Vilenskas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 3441

2012-07-04 14:11 91 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Zhulikas  Vilenskas Įtraukti Zhulikas  Vilenskas į adresų knygelę

Agamemnonas ra:

Gerasdviratis ra:
As pasakysiu kas neuzknis. Vis is pradziu rekia, SUDS SUDS. Imama ir padarom, beje, dabar kepsiu. Imam darzoves,kurios kepasi ir grybai. Baklazanai, cukinijos ,paprikos, kukuruzai-ju dar ner ir bandykite patys. Prieskoniai tie patys kaip saslui, paskui uzpilti alyvuogiu aliejumi, te pastovi. Grybai- voveruskos netinka-suds gaunas. jei nepririnkote- sampinjonaiGerai.
te pastovi prieskoniuose su aliejum. Ir imam kepti ant zariju. nepatikesit, dauguma net mesos nevalgo.


Ir sita pabandysiu Gerai


Vienas pazystamas daro pansiai,tik vietoje prieskoniu naudoja soju padaza + alyvuogiu aliejus.Palaiko sitame geryje kelias minutes ir kepa.Tikrai skanu.


Zhulikas Vilenskas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 3442

2012-07-04 14:19 92 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Zhulikas  Vilenskas Įtraukti Zhulikas  Vilenskas į adresų knygelę
Kas megstate zuvi, tai galite nusipirkti atvesinta (sueis ir saldyta) skumbre.Ja per pilva isvalome, galima padruskinti siek tiek, bet nera butina.Reikia padaryti siek tiek istrizu ipjovu sonuose ir dekite kepti ant vartomu suspaudziamu groteliu.As pries pat kepant, retkarciais i pilva joms prikisu ivairiausiu prieskoniniu zoliu,kokiu tik randu darze.Iskepa ganetinai greitai - kai matosi,kad is zuvies jau teka skaidrus ,o ne balzganas skystis.Tada ja gausiai paslakstai svieziai spaustom citrinos sultim.Galima padruskinti gera druska, bet tai tikrai nera butina.Tikrai nebrangu,gerita,skanu ir labai apetitinga!

Zhulikas Vilenskas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 3443

2012-07-04 14:36 93 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Zhulikas  Vilenskas Įtraukti Zhulikas  Vilenskas į adresų knygelę
Kai buna gera kompanija ir turiu noro uzsiimineti (reiks apie 20 min),ruosiu tokius didelius sumustinius is baklazano.Geriausia butu pademonstruoti kaip tai daroma,bet pabandysiu nupasakoti.
Taigi,nuplautus baklazanus perpjaunu isilgai apie 1.5-2 cm storio lakstais.Juos is abieju pusiu kryzmai lengvai ipjaunu ir ganetinai stipriai padruskinu + apibarstau svieziai maltais juodais pipirais.Duodu jiems kelias minutes (kol pasiruosiu kitus ingredientus) isigerti druska ir,kad ji isskirtu is baklazano kartuji skysti.
Tuo paciu metu pasipjaustau ziedais mocarela suri ir pomidorus.Pasipjaustau ilgais gabaliukais (mazdaug pagal baklazano riekutes) kokia nors balta duona (prancuziskas batonas,ciabata ar kazkas is tos serijos).
Toliau ant grilio (salykines groteliu) apkepu is abieju pusiu baklazana iki graziai paruduos ir suminkstes .Kai jau matosi,kad baklazanai tuoj tuoj iskeps, apkepu duonos riekeles.Reik labai stebeti,kad duona nesudegtu.
Tada,nuimu nuo groteliu ir dedu i atskiras lekstes tokia seka suformuotus sumustinius : duona,baklazanas,mozarela ir pomidoro griezinelis.Galima uzmesti sviezio baziliko keleta lapeliu - tikrai bus skaniau.Viskas pipirinama,druskinama (arba slakstoma lengvo surumo naturaliu sojos padazu) ir paslakstoma geru alyvuogiu aliejumi.
Skanaus!


Agamemnonas
Senbuvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 4809

2012-07-05 08:56 94 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Agamemnonas Įtraukti Agamemnonas į adresų knygelę

Zhulikas Vilenskas ra:
Kas megstate zuvi, tai galite nusipirkti atvesinta (sueis ir saldyta) skumbre.Ja per pilva isvalome, galima padruskinti siek tiek, bet nera butina.Reikia padaryti siek tiek istrizu ipjovu sonuose ir dekite kepti ant vartomu suspaudziamu groteliu.As pries pat kepant, retkarciais i pilva joms prikisu ivairiausiu prieskoniniu zoliu,kokiu tik randu darze.Iskepa ganetinai greitai - kai matosi,kad is zuvies jau teka skaidrus ,o ne balzganas skystis.Tada ja gausiai paslakstai svieziai spaustom citrinos sultim.Galima padruskinti gera druska, bet tai tikrai nera butina.Tikrai nebrangu,gerita,skanu ir labai apetitinga!


sitas reikaliukas Gerai.Istambule prieplaukoj eiles stovi prie laivu,ten irgi kepa skumbres deda i batonelius ir su marinuotais kopustais visi valgo apsilaizydami. Net gali nezinoti,kur tai yra,pagal kvapa surasi...


deris
Senbuvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 4597

2012-07-05 10:52 95 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: deris Įtraukti deris į adresų knygelę

Zhulikas Vilenskas ra:
Kas megstate zuvi, tai galite nusipirkti atvesinta (sueis ir saldyta) skumbre.Ja per pilva isvalome, galima padruskinti siek tiek, bet nera butina.Reikia padaryti siek tiek istrizu ipjovu sonuose ir dekite kepti ant vartomu suspaudziamu groteliu.As pries pat kepant, retkarciais i pilva joms prikisu ivairiausiu prieskoniniu zoliu,kokiu tik randu darze.Iskepa ganetinai greitai - kai matosi,kad is zuvies jau teka skaidrus ,o ne balzganas skystis.Tada ja gausiai paslakstai svieziai spaustom citrinos sultim.Galima padruskinti gera druska, bet tai tikrai nera butina.Tikrai nebrangu,gerita,skanu ir labai apetitinga!


....vietoje skumbres dedu lydeka , eseri ir suvynioju i folija Gerai tuomet neapdega ir tusinasi savo ir darzoviu , zoleliu sultyse Laimingas


Zhulikas Vilenskas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 3444

2012-07-05 12:21 96 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Zhulikas  Vilenskas Įtraukti Zhulikas  Vilenskas į adresų knygelę

Agamemnonas ra:

Zhulikas Vilenskas ra:
Kas megstate zuvi, tai galite nusipirkti atvesinta (sueis ir saldyta) skumbre.Ja per pilva isvalome, galima padruskinti siek tiek, bet nera butina.Reikia padaryti siek tiek istrizu ipjovu sonuose ir dekite kepti ant vartomu suspaudziamu groteliu.As pries pat kepant, retkarciais i pilva joms prikisu ivairiausiu prieskoniniu zoliu,kokiu tik randu darze.Iskepa ganetinai greitai - kai matosi,kad is zuvies jau teka skaidrus ,o ne balzganas skystis.Tada ja gausiai paslakstai svieziai spaustom citrinos sultim.Galima padruskinti gera druska, bet tai tikrai nera butina.Tikrai nebrangu,gerita,skanu ir labai apetitinga!


sitas reikaliukas Gerai.Istambule prieplaukoj eiles stovi prie laivu,ten irgi kepa skumbres deda i batonelius ir su marinuotais kopustais visi valgo apsilaizydami. Net gali nezinoti,kur tai yra,pagal kvapa surasi...


Ten ant to tiltelio,kuris jungia uosta su miestu jie pardavineja ir ka tik pagautas ir ten pat ant zariju iskeptas midijas.Pats nepirkau neziniaKvankt? kodel ,bet maciau kaip dailiai turkas pasiima ta midija i ja sliuksteli sviezios citrinos slakeli ir i suvalgo moliuska.


Zhulikas Vilenskas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 3445

2012-07-05 12:23 97 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Zhulikas  Vilenskas Įtraukti Zhulikas  Vilenskas į adresų knygelę
Labai geras saslykas gaunasi is ungurio.Ungurys supjaustomas saslo gabaliukais ir pamarinuojamas elementariame saslykiniame marinate.Sumaunamas ant iesku ir iskepamas.

Zhulikas Vilenskas
Ultra dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 3446

2012-07-05 12:28 98 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Zhulikas  Vilenskas Įtraukti Zhulikas  Vilenskas į adresų knygelę
Senesniais laikais,kai dar buvau zuviasaudys, tai lydeka budavo dazniausias laimikis.Ir is lydeku darydavau saslyka.Anais laikais,kai dar nesuprasdavau kodel man nepatinka butent Vegeta ir kas joje man nepatinka,tai budavo,kad ta lydeka ir marinuodavau vegetoje ir svogunuose.O tada imi rukyto lasinuko gabaleli ir uzveri ji ant iesmo taip,kad galetum ji dar karta perverti,kai tarp ju atsiranda lydekos gabalelis ,svoguno griezinelis ir taip tolyn suveri visa iesma.Kepa labai greitai!

Agamemnonas
Senbuvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 4819

2012-07-06 08:43 99 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Agamemnonas Įtraukti Agamemnonas į adresų knygelę

Zhulikas Vilenskas ra:

Agamemnonas ra:

Zhulikas Vilenskas ra:
Kas megstate zuvi, tai galite nusipirkti atvesinta (sueis ir saldyta) skumbre.Ja per pilva isvalome, galima padruskinti siek tiek, bet nera butina.Reikia padaryti siek tiek istrizu ipjovu sonuose ir dekite kepti ant vartomu suspaudziamu groteliu.As pries pat kepant, retkarciais i pilva joms prikisu ivairiausiu prieskoniniu zoliu,kokiu tik randu darze.Iskepa ganetinai greitai - kai matosi,kad is zuvies jau teka skaidrus ,o ne balzganas skystis.Tada ja gausiai paslakstai svieziai spaustom citrinos sultim.Galima padruskinti gera druska, bet tai tikrai nera butina.Tikrai nebrangu,gerita,skanu ir labai apetitinga!


sitas reikaliukas Gerai.Istambule prieplaukoj eiles stovi prie laivu,ten irgi kepa skumbres deda i batonelius ir su marinuotais kopustais visi valgo apsilaizydami. Net gali nezinoti,kur tai yra,pagal kvapa surasi...


Ten ant to tiltelio,kuris jungia uosta su miestu jie pardavineja ir ka tik pagautas ir ten pat ant zariju iskeptas midijas.Pats nepirkau neziniaKvankt? kodel ,bet maciau kaip dailiai turkas pasiima ta midija i ja sliuksteli sviezios citrinos slakeli ir i suvalgo moliuska.

Taip valgiau Gerai,berods 2 turkijos lyros uz tris midijas


Gerasdviratis
Banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 23511

2012-07-08 17:42 100 žinutė iš 123 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Gerasdviratis Įtraukti Gerasdviratis į adresų knygelę

Zhulikas Vilenskas ra:
Kai buna gera kompanija ir turiu noro uzsiimineti (reiks apie 20 min),ruosiu tokius didelius sumustinius is baklazano.Geriausia butu pademonstruoti kaip tai daroma,bet pabandysiu nupasakoti.
Taigi,nuplautus baklazanus perpjaunu isilgai apie 1.5-2 cm storio lakstais.Juos is abieju pusiu kryzmai lengvai ipjaunu ir ganetinai stipriai padruskinu + apibarstau svieziai maltais juodais pipirais.Duodu jiems kelias minutes (kol pasiruosiu kitus ingredientus) isigerti druska ir,kad ji isskirtu is baklazano kartuji skysti.
Tuo paciu metu pasipjaustau ziedais mocarela suri ir pomidorus.Pasipjaustau ilgais gabaliukais (mazdaug pagal baklazano riekutes) kokia nors balta duona (prancuziskas batonas,ciabata ar kazkas is tos serijos).
Toliau ant grilio (salykines groteliu) apkepu is abieju pusiu baklazana iki graziai paruduos ir suminkstes .Kai jau matosi,kad baklazanai tuoj tuoj iskeps, apkepu duonos riekeles.Reik labai stebeti,kad duona nesudegtu.
Tada,nuimu nuo groteliu ir dedu i atskiras lekstes tokia seka suformuotus sumustinius : duona,baklazanas,mozarela ir pomidoro griezinelis.Galima uzmesti sviezio baziliko keleta lapeliu - tikrai bus skaniau.Viskas pipirinama,druskinama (arba slakstoma lengvo surumo naturaliu sojos padazu) ir paslakstoma geru alyvuogiu aliejumi.
Skanaus!


man toki patiekala pamirsta priminei, kita savaite butinai kepsiu.


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Maistas: 2.823 Žinučių forume 393.197 131 Narių klube 685 Banga.lt laikrodis 09:32 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledas™, avietės, Soulmeitas
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: Patarimai iskyloms: saslykai, sonkauliukai, zuvis - marinavimas, paruosimo budai

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai

© UAB „Tipro Group“. Visos teisės saugomos | banga@banga.lt | Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt