Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

Zuvies konservu gamyba namu salygomis.


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2009 12 02 d. 14:27 pradėjo  gatawas, peržiūrėta 55926 k.
Puslapiai: <pirmas 5 6 7 8 paskutinis> 
Alviskas
Senbuvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 5867

2010-08-31 13:57 151 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Alviskas Įtraukti Alviskas į adresų knygelę
http://www.zvejokliai.lt/component/adsmanager/?page=show_category&cati
d=0&order=3&expand=1


as toki ir is topacio pirkau Šypsena 5 skelbimas nuo virsaus


saruj
Geras banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 22484

2010-08-31 13:57 152 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: saruj Įtraukti saruj į adresų knygelę

Kootas ra:
...keiskit temos pavadinimą į "mėsininkų tema", tada visi žinos apie tuos "konservus" ir kap anuos daryc Nekaltas


Nieko čia nereikia keist. Jei tamsta vegetaras, tai nesilankyt galit...Be be beCha chaApkabinimas



Kootas
Banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 12253

2010-08-31 14:00 153 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Kootas Įtraukti Kootas į adresų knygelę

saruj ra:

Kootas ra:
...keiskit temos pavadinimą į "mėsininkų tema", tada visi žinos apie tuos "konservus" ir kap anuos daryc Nekaltas


Nieko čia nereikia keist. Jei tamsta vegetaras, tai nesilankyt galit...Be be beCha chaApkabinimas




...konservantas blią JuokiasiMirktŠypsena


saruj
Geras banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 22485

2010-08-31 14:07 154 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: saruj Įtraukti saruj į adresų knygelę

Kootas ra:

saruj ra:

Kootas ra:
...keiskit temos pavadinimą į "mėsininkų tema", tada visi žinos apie tuos "konservus" ir kap anuos daryc Nekaltas


Nieko čia nereikia keist. Jei tamsta vegetaras, tai nesilankyt galit...Be be beCha chaApkabinimas




...konservantas blią JuokiasiMirktŠypsena


Ne, nedariau jau žuvies konservų gal 10 metų...Cha chaLabas



Kootas
Banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 12255

2010-08-31 14:08 155 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Kootas Įtraukti Kootas į adresų knygelę
...tai ko čia plėšais Šypsena

saruj
Geras banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 22487

2010-08-31 14:11 156 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: saruj Įtraukti saruj į adresų knygelę

Kootas ra:
...tai ko čia plėšais Šypsena


Lyg ir ne...Nekaltas
O pats ko, jei mėsos nevalgai?..Cha cha



Gedasas1
Dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 66

2010-09-01 11:34 157 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Gedasas1 Įtraukti Gedasas1 į adresų knygelę

PROFAS ra:

saruj ra:

PROFAS ra:

Alviskas ra:
skamba neitiketinai Cha cha Gerai


kas cia tau neitiketino? tai juk musu laikais kazka net uzverte toks aparatas net spaudoj rase, nejau pats neleidai niekad cigaru tiubiku prikimstu ir padegtu celiulioziniu suku?JuokiasiJuokiasiJuokiasi


Tai ir sakau, kad ne šposai su jais...


tai ir prasau parduot ne popygiaja isbandyta toki aparata, nes kazkaip geda nupiepusi sernioka siust i kauna del 10 lpjikuciu tusonkes, nors tauraginiai daro geriau




Geriasnio kaip anu laiku Taurages gamybos aparato kolkas nemaciau,nors ne viena pro rankas praleides.Ir dabar kartai turguje koks papuola tai ilgai neuzsistovi.Del zuvies laikymo,tai esu islaikes metus ir daugiau ir nepajutau jokio skirtumo.


studentas
Ultra dalyvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 3398

2010-09-01 13:59 158 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: studentas Įtraukti studentas į adresų knygelę

saruj ra:

Kootas ra:
...keiskit temos pavadinimą į "mėsininkų tema", tada visi žinos apie tuos "konservus" ir kap anuos daryc Nekaltas


Nieko čia nereikia keist. Jei tamsta vegetaras, tai nesilankyt galit...Be be beCha chaApkabinimas




galiama juk ir darzoviu konservus daryti. va neseniai du rozus kaiciau...


saruj
Geras banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 22545

2010-09-01 14:29 159 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: saruj Įtraukti saruj į adresų knygelę

studentas ra:

galiama juk ir darzoviu konservus daryti. va neseniai du rozus kaiciau...


Na, maišo žuvį ir su pupelėm, ir su ryžiais, bet kad vien daržoves su autoklavu darytų, dar negirdėjau...Nekaltas


sadyvra
Blogas banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 40344

2010-09-01 14:59 160 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: sadyvra Įtraukti sadyvra į adresų knygelę

saruj ra:
Na, maišo žuvį ir su pupelėm, ir su ryžiais, bet kad vien daržoves su autoklavu darytų, dar negirdėjau...Nekaltas



studentas ir su perlinem kruopomNiam niam
po armijios galvojau, kad perlovkes gyvenime NeVeee, bet studento Niam niamNiam niamNiam niam
p.s. daro ir darzoves Taip


Vycia®
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 10108

2010-09-01 15:11 161 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Vycia® Įtraukti Vycia® į adresų knygelę

gatawas ra:
...Taigi klausimelis - is kokios zuvies geriausia darytis kazka panasaus i "skubre aliejuje" arba "skumbre pomidoru padaze" Šypsena ...

Acakau:
variantui Nr.1 Skumbres ir aliejaus
variantui Nr.2 Skumbres ir pomidoru padazo


povilas
Dažnas dalyvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 401

2010-09-01 16:14 162 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: povilas Įtraukti povilas į adresų knygelę

Vycia® ra:

gatawas ra:
...Taigi klausimelis - is kokios zuvies geriausia darytis kazka panasaus i "skubre aliejuje" arba "skumbre pomidoru padaze" Šypsena ...

Acakau:
variantui Nr.1 Skumbres ir aliejaus
variantui Nr.2 Skumbres ir pomidoru padazo



Labai smaikstus aCakymas, o be visa ko, dar ir operatyviai atsakyta i zmogaus klausima Kvankt?


vatson
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 11429

2012-04-10 13:53 163 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: vatson Įtraukti vatson į adresų knygelę
Šprotai iš aukšlių Niam niamGeraihttp://salapin.ru/blogs/video3200.html

Nonstoperis
Blogas banginis

Klube: narys

Parašė žinučių: 14150

2012-04-10 16:49 164 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Nonstoperis Įtraukti Nonstoperis į adresų knygelę

vatson ra:
Šprotai iš aukšlių Niam niamGeraihttp://salapin.ru/blogs/video3200.html


su rusų prastai, arba negirdėjau... kiek laiko ten jas reik virt tam aliejuje?


wialnias
Blogiausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 34558

2012-04-10 17:06 165 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: wialnias Įtraukti wialnias į adresų knygelę

Nonstoperis ra:

vatson ra:
Šprotai iš aukšlių Niam niamGeraihttp://salapin.ru/blogs/video3200.html


su rusų prastai, arba negirdėjau... kiek laiko ten jas reik virt tam aliejuje?


ant mazos ugnies 3 val, laika "nuimt" kai tik pasirodo pirmieji burbulai


Nonstoperis
Blogas banginis

Klube: narys

Parašė žinučių: 14155

2012-04-10 17:48 166 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Nonstoperis Įtraukti Nonstoperis į adresų knygelę

wialnias ra:

Nonstoperis ra:

vatson ra:
Šprotai iš aukšlių Niam niamGeraihttp://salapin.ru/blogs/video3200.html


su rusų prastai, arba negirdėjau... kiek laiko ten jas reik virt tam aliejuje?


ant mazos ugnies 3 val, laika "nuimt" kai tik pasirodo pirmieji burbulai


Gerai varysiu kuri vakarą ukleikų pasmaugt. Cha cha


Alviskas
Senbuvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 6947

2012-04-10 21:31 167 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Alviskas Įtraukti Alviskas į adresų knygelę

vatson ra:
Šprotai iš aukšlių Niam niamGeraihttp://salapin.ru/blogs/video3200.html


blia tos auksles perdideles, kad jas su sudais (kad ir troskintais) valgyt Cha cha


Runcis
Blogas senbuvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 6331

2012-04-10 21:32 168 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Runcis Įtraukti Runcis į adresų knygelę

vatson ra:
Šprotai iš aukšlių Niam niamGeraihttp://salapin.ru/blogs/video3200.html


Apakęs pasidarysiu Sprotus is Sprotu Niam niamKatė


sautas
Naujas dalyvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 7

2012-04-10 23:07 169 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: sautas Įtraukti sautas į adresų knygelę
Aukšlių prisigaudžiau, receptas yra, matysim kas gausis. Šiaip aukšlės normaliai gaunasi kai užmarinuoji kaip stintas, bet aš vidurius visada išvalau. Kažkodėl katinu būt nenoriuJuokiasi.


Trekas
Atkaklus dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 165

2012-11-09 10:28 170 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Trekas Įtraukti Trekas į adresų knygelę
Sveiki
Planuoju konservuoti vistieną (ji šiek tiek skiriasi nuo žuviesJuokiasi) Perkaičiau visus temos pranešimus tai visai ,,susibalamutinau"Pavargęs - visi taip skirtingai aiškinate...
Autoklavas skolintas.Telpa 20 puslitrinių stiklainių.Savininkas liepė konservuoti taip (nors jis nėra tuo tikras) - sukapoti vištieną ir sukimšti kaip galima sandariau į stiklainius.Jei atsirastų oro tarpai tai nekreipti didelio dėmesio.Įdėti prieskonių,druskos,užpilti šiek tiek aliejaus ,stiklainius užsukus sudėti į autoklavą,prieš tai ant dugno patiesus storą skuduro gabalą.Autoklavą užpilti vandeniu beveik iki viršaus paliekant oro tarpą maždaug per du pirštus.Uždaryti autoklavą.Autoklavą užpumpuoti oro apie 1,5 atmosferos,kaitinti apie 2 h. 110 - 115laipsniu teperatūroje.Beje, autoklave yra tokia ,,piizdziulka" į kurią reikia įpilti aliejaus ir įkišti termometrą.Turiu mechaninį termometrą kuris rodo iki 110 laipsnių.Ir dar autoklavą planuoju kaitinti malkomis lauke (jei sprogtų būtų mažiau nuostolių Juokiasi)
Patikslinkit prašau ar viską gerai supratau.


saruj
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 57166

2012-11-09 10:42 171 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: saruj Įtraukti saruj į adresų knygelę
Manau, kad gerai.

tatvidas
Dalyvis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 123

2012-11-09 10:49 172 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: tatvidas Įtraukti tatvidas į adresų knygelę

Trekas ra:
Sveiki
Planuoju konservuoti vistieną (ji šiek tiek skiriasi nuo žuviesJuokiasi) Perkaičiau visus temos pranešimus tai visai ,,susibalamutinau"Pavargęs - visi taip skirtingai aiškinate...
Autoklavas skolintas.Telpa 20 puslitrinių stiklainių.Savininkas liepė konservuoti taip (nors jis nėra tuo tikras) - sukapoti vištieną ir sukimšti kaip galima sandariau į stiklainius.Jei atsirastų oro tarpai tai nekreipti didelio dėmesio.Įdėti prieskonių,druskos,užpilti šiek tiek aliejaus ,stiklainius užsukus sudėti į autoklavą,prieš tai ant dugno patiesus storą skuduro gabalą.Autoklavą užpilti vandeniu beveik iki viršaus paliekant oro tarpą maždaug per du pirštus.Uždaryti autoklavą.Autoklavą užpumpuoti oro apie 1,5 atmosferos,kaitinti apie 2 h. 110 - 115laipsniu teperatūroje.Beje, autoklave yra tokia ,,piizdziulka" į kurią reikia įpilti aliejaus ir įkišti termometrą.Turiu mechaninį termometrą kuris rodo iki 110 laipsnių.Ir dar autoklavą planuoju kaitinti malkomis (jei sprogtų būtų mažiau nuostolių Juokiasi)
Patikslinkit prašau ar viską gerai supratau.


nepadaugink vištienos į slonikėlius, (pridėk pilną bet jau per jėga negrūsk), vietoj skuduro į puodą įdėk plonu pagaliukų, į puoda vandens pilk kad butu virš sloinikėlių apie 2 cm. įpūsk 2 atmosferas kaitink kol pasieks 115 laipsnių, apie 2 val. Aš taip dariau prieš 1,5 mėn Niam niam gavosi, kaulai suminštjo Gerai,
p.s. atidarinėk tik po to kai 100 proc atvės Labas


acdc
Dalyvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 86

2012-11-10 12:14 173 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: acdc Įtraukti acdc į adresų knygelę
Sveiki,
gal kas turite patikrinta recepta zuvies konservams daryti su autoklavu.Perverciau foruma,bet kaip konkreciai gaminti(prieskoniai,autoklavo spaudimas,temperatura,receptai)nerandu,gal padetumet apsisviesti


vaiskas
Patyręs dalyvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 564

2012-11-10 14:28 174 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: vaiskas Įtraukti vaiskas į adresų knygelę

acdc ra:
Sveiki,
gal kas turite patikrinta recepta zuvies konservams daryti su autoklavu.Perverciau foruma,bet kaip konkreciai gaminti(prieskoniai,autoklavo spaudimas,temperatura,receptai)nerandu,gal padetumet apsisviesti

http://www.zvejokliai.lt/kiti-zuvies-patiekalai/487-zuvies-konservavim
o-autoklavu



acdc
Dalyvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 87

2012-11-10 14:50 175 žinutė iš 177 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: acdc Įtraukti acdc į adresų knygelę
Dekui,siandien bandysiu skumbre paruostiNiam niam

Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Žvejų klubas: 1.618 Žinučių forume 1.672.884 2.534 Narių klube 1.992 Banga.lt laikrodis 02:56 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Žvejų klubas

Moderuoja: sadyvra, saruj, Mansell, BangaLT
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: Zuvies konservu gamyba namu salygomis.

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai

© UAB „Tipro Group“. Visos teisės saugomos | banga@banga.lt | Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt