Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

TRUSIENA


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2012 09 13 d. 19:45 pradėjo  Agamemnonas, peržiūrėta 3954 k.
Puslapiai: 1 2 paskutinis> 
Agamemnonas
Senbuvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 5443

2012-09-13 19:45 1 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Agamemnonas Įtraukti Agamemnonas į adresų knygelę
Kas zinote puikiu triusienos receptuku...Improvizuokit,dalinkites - skanausNiam niamNiam niamNiam niam Tai puikus dietinis ir ne tik produktas...

solarix
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 37476

2012-09-14 12:06 2 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: solarix Įtraukti solarix į adresų knygelę
Troškintas triušis itališkai "Coniglio fricassea"
Triušis 1 vnt.
Kvietiniai miltai 100 g
Sviestas 50 g
Alyvuogių aliejus 100 ml
Svogūnėliai (Shallots) 100 g
Salierų stiebai 150 g
Bulvės 4 vnt.
Grybai 200 g
Baltasis sausas vynas 100 ml
Čiobreliai (švieži) 1 pagal skonį
Raudonėliai (švieži) 1 pagal skonį
Druska 1 pagal skonį
Pipirai 1 pagal skonį
......................................
PARUOŠIMAS
1 Triušį supjaustykite gabalais, pabarstykite druska, pipirais ir apvoliokite miltuose.
2 Keptuvėje įkaitinkite aliejų su sviestu ir kepkite triušio gabalėlius, kol jie įgaus auksinę spalvą.
3 Svogūnėlius ir česnakus nulupkite, morkas ir bulves nuskuskite, taip pat plonai nuskuskite salierų stiebus.
4 Svogūnėlius supjaustykite smulkiais kubeliais, česnakus susmulkinkite, morkas ir bulves supjaustykite kubeliais, salierus - griežinėliais, pievagrybius supjaustykite stambiai.
5 Į puodą įpilkite truputį aliejaus ir apkepkite jame svogūnėlius. Tada į puodą dėkite daržoves - morkas, bulves, salierus ir grybus ir trumpai apkepkite.
6 Ant daržovių supilkite vyną, berkite smulkintus česnakus ir ant viršaus sudėkite apkeptus triušio gabalėlius. Palengva kaitinkite, kol vynas nugaruos, tada į puodą įpilkite vandens, dėkite čiobrelius, raudonėlius, berkite druskos, pipirų, puodą uždenkite dangčiu ir viską troškinkite apie 30 minučių.
7 Kai troškinys bus gatavas, mėsą ir daržoves išgriebkite iš sultinio. Į puodą su likusiu sultiniu supilkite grietinėlę ir virkite, kol padažas sutirštės.
8 Triušieną ir daržoves patiekite su grietinėlės padažu.


solarix
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 37477

2012-09-14 12:07 3 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: solarix Įtraukti solarix į adresų knygelę
Troškinta triušiena



Ingredientai:
Triušiena, 800 gramų
Taukai (kiaulių), 1 šaukštas
Morkos, 1 vienetas
Petražolės, 1 vienetas
Svogūnai, 1 vienetas
Grietinė, 0.5 stiklinės
Sultinys, skystas, 2 stiklinės
Kvietiniai miltai, 3 šaukštai
Juodieji pipirai, truputį
Druska, truputį
Gaminimas:
sukapota (su kaulais) triušiena druska ir pipirais, miltuose ir riebaluose. Vėliau sudedama į puodą, jos susmulkintos pakepintos morkos, svogūnai, petražolės. užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu), mėsą pusiau apsemtų, ir troškinama. Vėliausiai grietinė, jei reikia, pasūdoma. su virtomis bulvėmis, šviežiomis salotomis.


solarix
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 37478

2012-09-14 12:07 4 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: solarix Įtraukti solarix į adresų knygelę
Prancūziškas triušis



Ingredientai:
Triušiena, 1.5 kilogramo
Druska, 20 gramų
Juodieji pipirai, malti, 1 gramas
Alyvuogių aliejus, 50 gramų
Morkos, 120 gramų
Svogūnai, mėlynieji, 12 gramų
Česnakai, 30 gramų
Prieskoniai, pagal skonį
Cukrus, 10 gramų
Gaminimas:
Triušį virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, valgytojų mažiau, kitus galima užšaldyti). Triušio pasūdykite, pagardinkite juodaisiais pipirais. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą įpilkite alyvų aliejaus, sudėkite griežinėliais morkas, svogūnus, neluptas česnakų skilteles, triušienos gabalus, išdėliokite pomidorus, apibarstykite džiovintomis žolelėmis (galite sočiai apibarstyti šviežių petražolių, kalendų, rozmarinų, bazilikų lapeliais) ir cukrumi, kartą apšlakstykite aliejumi ir 150ºС orkaitėje apie 50 min, nuo apverčiant triušio gabalėlius. Patiekite inde, kepė. Garnyras nebūtinas, du pomidorai žmogui per akis, o su prancūzišku net ir sotu.


solarix
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 37479

2012-09-14 12:08 5 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: solarix Įtraukti solarix į adresų knygelę
Triušio kepsnys




Sudėtinės dalys:
Triušiena, 1200 gramų
Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
Morkos, 1 vienetas
Petražolės, truputį
Aliejus, 3 šaukštai
Kiaulienos lašiniai, 125 gramai
Svogūnai, 10 vienetų
Baltas vynas, 200 mililitrų
Vanduo, karštas, 1 stiklinė
Pomidorų padažas, 2 šaukštai
Pievagrybiai, 200 gramų
Gaminimas:
Česnakai, 3 mažos svogūnų galvutės ir petražolės smulkiai supjaustoma. Į troškinimo puodą ištirpintas sviestas, sudedami lašiniukai, paruošti triušio gabalai, likę sveiki svogūnai, supjaustyti svogūnai ir petražolės. pamažu išmaišoma, užpilama trupučiu vandens, baltuoju ir valandą troškinama. Po to sudedama pomidorų tyrė ir supjaustyti pievagrybiai. Triušiena patroškinama, kol suminkštėja. Po to ji išimama į pašildytas lėkštes ir užpilama padažu.


solarix
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 37480

2012-09-14 12:35 6 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: solarix Įtraukti solarix į adresų knygelę
Triušienos troškinys



Triušiena, 1 vienetas
Morkos, 2 vienetai
Svogūnai, 2 vienetai
Česnakai, 2 skiltelės
Grietinė, 200 gramų
Prieskoniai, pagal skonį
Gaminimas:
Triušį gabalais, apibarstyti ir prieskoniais, apvolioti ir pakepinti keptuvėje su sviestu. Sudėti į puodą. Keptuvėje morkas su česnako skiltelėmis, taip sudėti smulkiai svogūnus ir viską truputį pakepinus sudėti į puodą.Užpilti vandeniu, įdėti baziliko, petražolių ir troškinti. troškinti, įdėti grietinę. Skanaus!


solarix
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 37481

2012-09-14 12:36 7 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: solarix Įtraukti solarix į adresų knygelę
Belgiškai keptas triušis




Triušiena, triušis, 1500 gramų
Saulėgrąžų aliejus, 60 gramų
Svogūnai, 120 gramų
Česnakai, 6 skiltelės
Imbieras, šaknis, 2cm
Lauras, lapai, 4 vienetai
Actas, Obuolių, 40 gramų
Sojos padažas, 20 gramų
Sultinys, mėsos, 0.5 litro
Cukrus, rudasis, 10 gramų
Druska, 15 gramų
Juodieji pipirai, grūsti, 3 gramai
Briuselio kopūstai, 500 gramų
Pomidorai, vyšniniai, 400 gramų
Gaminimas:
6 porcijos.
(ne mėgsta briuselinius kopūstėlius, todėl galite žirneliais ir morkytėmis, arba kitomis, jūsų mėgstamomis daržovėmis. Aš siūlyčiau šaldytų daržovių rinkinius, rasite patinkančių, gardžiausių daržovyčių, galite pamėginti ir su vaisiais).

Triušį virtuvinėmis arba sodininkų žirklėmis (gaunamos šešios porcijos, valgytojų mažiau, kitus galima užšaldyti). Triušio apkepinkite įkaitintame aliejuje, pasūdykite, pagardinkite grūstais pipirais.

Česnaką smulkiai sukapokite, svogūną stambiomis skiltelėmis. ir smulkiai imbiero šaknį. Į puodą įdėkite mėsą, česnakus, svogūnus, imbierą, laurų lapus, įpilkite actą, sojų padažą, mėsos sultinį, įberkite cukraus, ir uždengtame puode troškinkite maždaug 30 min.

kopūstus atskirame pasūdytame vandenyje 10 min. Į aukštesniais kraštais karščiui atsparų indą sudėkite briuselinius kopūstus, patroškintą triušieną, ant viršaus sudėliokite mažus pomidorėlius ir 150ºС orkaitėje apie 10 minučių.
......................................................................

.......................................
Troškinta triušiena su burokėlių salotomis



Ingredientai:
Triušiena, 800 gramų
Taukai (kiaulių), 20 gramų
Kmynai, truputį
Kadagio uogos, truputį
Juodieji pipirai, truputį
Lauras, lapelis, 1 vienetas
Kiaušiniai, 0.5 vieneto
Džiūvėsėliai, truputį
Gaminimas:
Burokėlių papildomai reikės: g virtų burokėlių, 1 šaukštas tarkuotų krienų, 1 šaukštas aliejaus, truputį citrinos sulčių ar rūgšties, 1 virtas kiaušinis, ir cukraus skonį.

Mėsa supjaustoma gabaliukais, pasūdoma, išplaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose, po to apkepinama ar aliejuje. Tada ji į ugniai atsparų indą (ar emaliuotą puodą), įpilama sultinio ar karšto vandens, visi bei prieskoninės daržovės ir troškinama silpnos ugnies.
su virtomis bulvėmis ir burokėlių salotomis. bulvės sudedamos šalia mėsos, duodamos salotinėje.

Burokėlių išvirti burokėliai nulupami, stambiai sutarkuojami, sumaišomi su krienais, paskaninami ir druska, užpilami aliejum ir sultimis. Viskas į salotinę ir pabarstoma kietai kiaušiniu.


solarix
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 37482

2012-09-14 12:37 8 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: solarix Įtraukti solarix į adresų knygelę
Kepta triušiena




Sudėtinės dalys:
Triušiena, 800 gramų
Kiaulienos lašiniai, 120 gramų
Grietinė, 1 šaukštas
Taukai (kiaulių), 1 šaukštas
Morkos, 3 vienetai
Svogūnai, 1 vienetas
Bulvės, 8 vienetai
Druska, truputį
Gaminimas:
Triušiena (užpakalinė su juosmeniu) nuplaunama, nusausinama, pasūdoma, prismaigstoma lašiniukų, grietine, dedama į skardą su įkaitintais ir kepama karštoje orkaitėje. mėsa apkepa, sudedamos daržovės ir kepama, kas 10 min. triušiena atsiradusiu skysčiu. Iškepta triušiena ir sudedama į pašildytą pusdubenį. tiekiama ir iškeptų daržovių. kepsnio skysčio riebalai, atskiedžiami karštu vandeniu, paverdami ir ant mėsos.


solarix
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 37483

2012-09-14 12:37 9 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: solarix Įtraukti solarix į adresų knygelę
Triušienos troškinys su ryžiais



Ingredientai:
Triušiena, 800 gramų
Taukai (kiaulių), 2 šaukštai
Svogūnai, 3 vienetai
Sultinys, skystas, 2 stiklinės
Morkos, 2 vienetai
Pomidorų padažas, 2 šaukštai
Ryžiai, 1 stiklinė
Druska, truputį
Juodieji pipirai, truputį
Gaminimas:
Nuplauta, gabalais (su kaulais) triušiena apibarstoma druska, ir apkepinama riebaluose. Vėliau ji į puodą, užpilama karštu sultiniu (ar vandeniu) ir troškinama. ištroškinus sudedamos riebaluose prieskoninės daržovės, suberiami ryžiai, viskas sumaišoma ir troškinama orkaitėje.


Agamemnonas
Senbuvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 6961

2012-11-24 02:01 10 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Agamemnonas Įtraukti Agamemnonas į adresų knygelę
Gal kas zinote kur tiesiai is augintojo triusienos nupirkt savo reikmems? Apie Kauna.

ziche
Senbuvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 5272

2012-11-26 16:12 11 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: ziche Įtraukti ziche į adresų knygelę

Agamemnonas ra:
Gal kas zinote kur tiesiai is augintojo triusienos nupirkt savo reikmems? Apie Kauna.


floroj ir faunoj, uzvedes tema apie versline triusininkyste buvo sitas veikejas http://www.banga.lt/lt/2user.show/602064-=(350126228
pasakojo jog augina mesai, pasiklauskNekaltas


ziche
Senbuvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 5273

2012-11-26 16:14 12 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: ziche Įtraukti ziche į adresų knygelę
atsakant y tema, tai jauno triusiuko mesa, smarkiai gadint prieskoniais net nesinori, nes ji is saves labai skani.
tad as tik apvoliotus miltuose apkepu o paskui troskinu, su keletu prieskoniniu zoleliu.Laimingas


solarix
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 38329

2012-11-27 10:39 13 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: solarix Įtraukti solarix į adresų knygelę

Agamemnonas ra:
Gal kas zinote kur tiesiai is augintojo triusienos nupirkt savo reikmems? Apie Kauna.


apie Siaulius rasciauTaip


Indruoskinas
Dažna šaunuolė

Klube: narė

Parašė žinučių: 719

2012-12-08 14:26 14 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Indruoskinas Įtraukti Indruoskinas į adresų knygelę
jei kam reik manojo, kuri pati sugalvojus, ir gaunasi, nesigiriant, IDEALIAI - prasome kreiptis privacia zinute. jokiu mandrybiu nera, paprasta, aisku, bet tuo paciu ir nepaprasta......

saruj
Geriausias banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 59286

2012-12-08 14:27 15 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: saruj Įtraukti saruj į adresų knygelę

Indruoskinas ra:
jei kam reik manojo, kuri pati sugalvojus, ir gaunasi, nesigiriant, IDEALIAI - prasome kreiptis privacia zinute. jokiu mandrybiu nera, paprasta, aisku, bet tuo paciu ir nepaprasta......


Taigi viešai rašyk, kam čia tas privatas?..Juokiasi



Robikas666
Blogiausias senbuvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 3793

2012-12-08 14:56 16 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Robikas666 Įtraukti Robikas666 į adresų knygelę
Turi tas kralikas kazkokio prieskonio Veee
Nzn, tevas augino, tai surauke nosi valgydavom Moteris isvis ragavo, kol nesuzinojo kad triusis Cha cha
Isgaiso visi, apako, maras ar kas ten uzejo Angelas
Nebeuzsiima Ufff
** gal pagamint nemokejo, nes tradiciskai troskindavo su bulvem - jei skystimo daugiau, vadindavom sriuba Juokiasi


Romka
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 14166

2012-12-08 21:42 17 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Romka Įtraukti Romka į adresų knygelę

ziche ra:

Agamemnonas ra:
Gal kas zinote kur tiesiai is augintojo triusienos nupirkt savo reikmems? Apie Kauna.


floroj ir faunoj, uzvedes tema apie versline triusininkyste buvo sitas veikejas http://www.banga.lt/lt/2user.show/602064-=(350126228
pasakojo jog augina mesai, pasiklauskNekaltas

yra teke pabuvot pas ji, na tikrai triusiu nemazai augina zmogus, bet kaip del ju maitinimo nieko pasakyti negaliu (bet blogu atsiliepimu girdeti neteko, kas pirko liko patenkinti), o juk svarbiausia, kad nebutu kombikormu ir antibiotikais priserti Mirkt


ARSas
Ultra dalyvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 2291

2012-12-08 22:08 18 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: ARSas Įtraukti ARSas į adresų knygelę

Romka ra:
yra teke pabuvot pas ji, na tikrai triusiu nemazai augina zmogus, bet kaip del ju maitinimo nieko pasakyti negaliu (bet blogu atsiliepimu girdeti neteko, kas pirko liko patenkinti), o juk svarbiausia, kad nebutu kombikormu ir antibiotikais priserti Mirkt



Jei daug augina tai kažin ar žolę jiems maišais veža... Labiau tikėtina kad kombikormu šeria, mažiau vargo ir naudos daugiau...Nežinau


Romka
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 14171

2012-12-08 22:12 19 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Romka Įtraukti Romka į adresų knygelę
nzn kaip maitina, bet zmogus net atskira pastata jiems paskyres, praeita ziema min 50-60 vnt turejo Nekaltas

Agamemnonas
Senbuvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 7401

2012-12-09 00:24 20 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Agamemnonas Įtraukti Agamemnonas į adresų knygelę

ARSas ra:

Romka ra:
yra teke pabuvot pas ji, na tikrai triusiu nemazai augina zmogus, bet kaip del ju maitinimo nieko pasakyti negaliu (bet blogu atsiliepimu girdeti neteko, kas pirko liko patenkinti), o juk svarbiausia, kad nebutu kombikormu ir antibiotikais priserti Mirkt


Kombikormu seriant,naudos nedaug. Jis nepigus...pigiausia zole sert,tik kad laiko ir jegu reikes...su dalgiu shinkuoti visa diena..
Jei daug augina tai kažin ar žolę jiems maišais veža... Labiau tikėtina kad kombikormu šeria, mažiau vargo ir naudos daugiau...Nežinau




ARSas
Ultra dalyvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 2292

2012-12-09 01:44 21 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: ARSas Įtraukti ARSas į adresų knygelę
Kaip skaičiuot... Kombikikormo sudėtyj yra preparatų, kad paskui nereikėtų antibiotikų... Mano giminaitism valdom šitą pašarų tiekimo sritį, pats buvau nustebęs, kad egzistuoja pašarai triušiams, bet tokia real0ybė....Piktas

ragana_ziche
Senbuvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 5309

2012-12-10 12:37 22 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: ragana_ziche Įtraukti ragana_ziche į adresų knygelę
nu pas mus iki 20 vnt buna vasara, tai zole, obuoliai, agurkai, ir pan. ziema dar geriau. siaip grudu duodam pagrauzta kai labai jau salta ir skanus zuikenai etik mat buna Girtas

o tas vyrukas ten mesinius augina, pardavimui tai velnias zino ar kombikormu neseriaNekaltas garantiju nera.


ragana_ziche
Senbuvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 5310

2012-12-10 12:38 23 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: ragana_ziche Įtraukti ragana_ziche į adresų knygelę

ARSas ra:
Kaip skaičiuot... Kombikikormo sudėtyj yra preparatų, kad paskui nereikėtų antibiotikų... Mano giminaitism valdom šitą pašarų tiekimo sritį, pats buvau nustebęs, kad egzistuoja pašarai triušiams, bet tokia real0ybė....Piktas


o kam tie antibiotikai jei kralikas sveikas?
svarbu suskiepint visusNekaltas


Musyte
Ultra dalyvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 3963

2013-01-27 13:04 24 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Musyte Įtraukti Musyte į adresų knygelę
troskinkit apkepta triusi sultinyje per puse su obuoliu sultimis, stambiai pjaustytomis darzovemis, nieko skaniau nebuvau valgiusi Nekaltas

solarix
Geriausias banginis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 39137

2013-01-27 13:37 25 žinutė iš 33 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: solarix Įtraukti solarix į adresų knygelę

Musyte ra:
troskinkit apkepta triusi sultinyje per puse su obuoliu sultimis, stambiai pjaustytomis darzovemis, nieko skaniau nebuvau valgiusi Nekaltas


ane?Cha cha


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Maistas: 2.821 Žinučių forume 392.057 122 Narių klube 685 Banga.lt laikrodis 19:29 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledas™, avietės, Soulmeitas
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: TRUSIENA

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai

© UAB „Tipro Group“. Visos teisės saugomos | banga@banga.lt | Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt