Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai Klubai ir forumai
Prisijunk: Pamiršau slaptažodį  Užsiregistruoti
Rėmėjai:

ADZIKA


Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje

Atsakyti Kitos temos Nauja tema Temą 2013 08 15 d. 10:46 pradėjo  Agamemnonas, peržiūrėta 6368 k.
Puslapiai: 1 2 3 4 5 paskutinis> 
Agamemnonas
Geriausias banginis

Klube: narys

Parašė žinučių: 13734

2013-08-15 10:46 1 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Agamemnonas Įtraukti Agamemnonas į adresų knygelę
Gavau daug pomidoru,noreciau adzika pasgamint,bo patinka ashtrus maistas,ale receptuka gal kas?

Zhulikas Vilenskas
Senbuvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 4124

2013-08-15 12:21 2 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Zhulikas  Vilenskas Įtraukti Zhulikas  Vilenskas į adresų knygelę
Siaip jau,adzikoje pomidoru neturetu butiMirkt ,bet jei "adzika" ivardinti kaip astru darzoviu padaza,tai kodel gi ne - receptu pilnas rusiskas inernetas.
O jeigu supranti rusiskai,tai stai pora visai idomiu filmuku apie adzika :

http://www.youtube.com/watch?v=h2g40xfkPEg
http://www.youtube.com/watch?v=Gs1W5TfFJTA

As linkes manyti,kad netoli nusizengiant autentikai,yra sta sitas receptas,kuri praeitais metais jau buvau paviesines:

http://kuking.net/9_528.htm


Zhulikas Vilenskas
Senbuvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 4125

2013-08-15 12:27 3 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Zhulikas  Vilenskas Įtraukti Zhulikas  Vilenskas į adresų knygelę

Agamemnonas ra:
Gavau daug pomidoru,noreciau adzika pasgamint,bo patinka ashtrus maistas,ale receptuka gal kas?


Kadangi as irgi susiduriau su per dem dideliu pomidoru kiekio sunaikinimu,tai prisigaminau pomidoru su zelatina (vakarop idesiu nuotrauka).Ir naikinasi tokiu budu,net labai gerai.
Receptas cia:

http://www.koolinar.ru/recipe/view/96967


O kaip skaniai gavosi astrus pomidoriukaii,kuriu receptuka irgi radau tame pat pauslapyje.Stai.:

http://www.koolinar.ru/recipe/view/107911


SHIWA
Ultra dalyvė

Klube: narė

Parašė žinučių: 2488

2013-08-15 13:21 4 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: SHIWA Įtraukti SHIWA į adresų knygelę
Jei turi pomidoru daug, tai sultis daryk.Niam niam Tik ne vien su druska, pipiru. Darysiu su: cesnaku, juodu ir kvapniu pipiru, lauro lapu, cili. GirtasGirtasMyliu

JonasKarpis
Ultra šaunuolis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 2478

2013-08-15 13:39 5 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: JonasKarpis Įtraukti JonasKarpis į adresų knygelę
As pamuku pertekliu dziovinciau. Salotoms ir siaip zakuske Gerai. O del adzikos reiks rudeni pas Zulika sveciuosna uzsukt ant kursu Drovus. Gera ana pas ji gavos Taip.

xotellozit
Banginis

Klube: narys

Parašė žinučių: 9297

2013-08-15 18:10 6 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: xotellozit Įtraukti xotellozit į adresų knygelę

Agamemnonas ra:
Gavau daug pomidoru,noreciau adzika pasgamint,bo patinka ashtrus maistas,ale receptuka gal kas?

kazkuriam meete buvo unte atvezes gera adzika- jo klausk Mirkt



Zhulikas Vilenskas
Senbuvis

Klube: VIP narys

Parašė žinučių: 4127

2013-08-15 18:26 7 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Zhulikas  Vilenskas Įtraukti Zhulikas  Vilenskas į adresų knygelę

JonasKarpis ra:
As pamuku pertekliu dziovinciau. Salotoms ir siaip zakuske Gerai. O del adzikos reiks rudeni pas Zulika sveciuosna uzsukt ant kursu Drovus. Gera ana pas ji gavos Taip.


Priminkite,gerbiamasis,ta dziovinimo buda.Berods,buvo sneka,kad tai atliekama el.dziovykleje.Ja isigijau.Tai,belieka tik suzinoti kaip pjaustyti pomidorus.


Musyte
Blogiausia banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 12269

2013-08-15 18:38 8 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Musyte Įtraukti Musyte į adresų knygelę

Zhulikas Vilenskas ra:

JonasKarpis ra:
As pamuku pertekliu dziovinciau. Salotoms ir siaip zakuske Gerai. O del adzikos reiks rudeni pas Zulika sveciuosna uzsukt ant kursu Drovus. Gera ana pas ji gavos Taip.


Priminkite,gerbiamasis,ta dziovinimo buda.Berods,buvo sneka,kad tai atliekama el.dziovykleje.Ja isigijau.Tai,belieka tik suzinoti kaip pjaustyti pomidorus.


arsas gi buvo idejes foto...as irgi uzmaciau, galvojau pirksiu, bet kai nuspirkau duonkepe pries pora metu ir kepiau duona na gal kokius 10 kartu max, tai galvoju gal geriau nuspirksiu dziovintu pomidoru parduotuveje, nei apsikrausiu dar vienu itin retai naudojamu agregatu Nekaltas


f'eD
Geriausias banginis

Klube: narys

Parašė žinučių: 14321

2013-08-15 19:20 9 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: f'eD Įtraukti f'eD į adresų knygelę
Unte adzikos specas iki kaulo, klausk pas ji. arba, pala, tuoj pameginsiu surast

unte ra:

"Siūlau nepatingėti ir pamėgint pasigaminti adžiką, tikrai ne eilinis receptukas.Parašysiu pagal eiliškumą darbų
Taigi adžika:
2.5kg pomidorų
1kg morkų
1kg saldžiosios paprikos
Viską permalame mėsmale(sietelis vidutinis,galima ir rupesnis)supilame į puodą ir kaitiname nuždengtame puode apie 1.5h,po to įpilame 1 stiklinę aliejaus(rapsų arba saulėgražų);1 stiklinę acto 9%;1 stiklinę cukraus 0,5 stiklinės druskos ir dar pavirti apie 10 min.Po to dar idedame per mėsmalę sumaltus 2-3 vnt čili pipiriukų ir 200gr česnakų. Ir išmaišius pavirti dar 5min.
Sudėt į stiklainius ir su metalinias dangteliais uždaryt, apvertus užklojus kaldra leist atvėsti.
SKANAUS !"


Rutebi
Geriausia banginė

Klube: VIP narė

Parašė žinučių: 93796

2013-08-15 19:27 10 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Rutebi Įtraukti Rutebi į adresų knygelę
Gerai gėrisNiam niam

f'eD
Geriausias banginis

Klube: narys

Parašė žinučių: 14322

2013-08-15 19:46 11 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: f'eD Įtraukti f'eD į adresų knygelę
aisku, Untes cia adzika kabutese. as jei daryciau, tai truputi daugiau pipiriuko ideciau ir priedo dziovintu visokiu prieskoniniu zoliu, raudonelio, baziliko, petrazoles..

Musyte
Blogiausia banginė

Klube: ne narė

Parašė žinučių: 12273

2013-08-15 20:03 12 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Musyte Įtraukti Musyte į adresų knygelę

f'eD ra:
aisku, Untes cia adzika kabutese. as jei daryciau, tai truputi daugiau pipiriuko ideciau ir priedo dziovintu visokiu prieskoniniu zoliu, raudonelio, baziliko, petrazoles..

nemanau, kad reikia daryti marmala, zoleles reikia rinktis atsargiai, kad dominuotu vienas ar kitas skonis, o ne prifarsiruoti 10 rusiu Nekaltas


pedro
Senbuvis

Klube: narys

Parašė žinučių: 6518

2013-08-15 20:11 13 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: pedro Įtraukti pedro į adresų knygelę

Musyte ra:

f'eD ra:
aisku, Untes cia adzika kabutese. as jei daryciau, tai truputi daugiau pipiriuko ideciau ir priedo dziovintu visokiu prieskoniniu zoliu, raudonelio, baziliko, petrazoles..

nemanau, kad reikia daryti marmala, zoleles reikia rinktis atsargiai, kad dominuotu vienas ar kitas skonis, o ne prifarsiruoti 10 rusiu Nekaltas


Fedas marmalo specialistasTaipĮ jo garsųjį troškinį dedasi visos įmanomos ir neįmanomos daržovės ir dar krūva visokių produktų. Nedidelio puodo troškinio savikaina apie 100 litų Baisus
Jeigu į tema, tai įdomus daigtas ta adžika. Pamenu, pats neseniai ją pažinęs klausiau vieno žmogaus ar jis mėgsta adžiką, tai atsakymas buvo "Kas tas tadžikas" Cha cha


Agamemnonas
Geriausias banginis

Klube: narys

Parašė žinučių: 13736

2013-08-15 20:34 14 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Agamemnonas Įtraukti Agamemnonas į adresų knygelę
Viskas cE ok,tik dziovintus pomidorus perku Istambul,o markete,o visi shie receptukai bus ishbandyti. Unte buva I meet,a atvezes....bet mes jau buvam nebegyvi,kad acimint...

f'eD
Geriausias banginis

Klube: narys

Parašė žinučių: 14324

2013-08-15 20:46 15 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: f'eD Įtraukti f'eD į adresų knygelę
Unte tos savo 'adzikeles' daznai an ledo veziojas, uzkaitintos, termosely, uj kaip ana slysta prie ButelisTaurė kraujas uliote suulioja, grynas oras, visas sunkumas nuo krutines nuveina, stinteles pacios is eketes pareinaGerai

ARSas
Ultra gerietis

Klube: narys

Parašė žinučių: 3454

2013-08-15 22:00 16 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: ARSas Įtraukti ARSas į adresų knygelę

Rutebi ra:
Gerai gėrisNiam niam


Įdomus gėris - čiut ne 2 val virinta ir dar stiklinė cukraus įvarvolinta... Tikra bevertė pervirusio marmalo masė, pašaras ir tiekBlogai Jei tik skonis apsprendžia maisto vertę, tai verčiau gerkit kokakolą ir užkąskit gliutomatinėm bulvytėm, bus skaniau ir vargt nereiks!!!Juokiasi
O ir kokia prasmė daržovę tiek virt kaip kad kokią persenusią vista ar muilą iš katino - nu tikrai reik būt akujienu kulinaruCha cha


Rutebi
Geriausia banginė

Klube: VIP narė

Parašė žinučių: 93815

2013-08-15 22:13 17 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Rutebi Įtraukti Rutebi į adresų knygelę

ARSas ra:

Rutebi ra:
Gerai gėrisNiam niam


Įdomus gėris - čiut ne 2 val virinta ir dar stiklinė cukraus įvarvolinta... Tikra bevertė pervirusio marmalo masė, pašaras ir tiekBlogai Jei tik skonis apsprendžia maisto vertę, tai verčiau gerkit kokakolą ir užkąskit gliutomatinėm bulvytėm, bus skaniau ir vargt nereiks!!!Juokiasi
O ir kokia prasmė daržovę tiek virt kaip kad kokią persenusią vista ar muilą iš katino - nu tikrai reik būt akujienu kulinaruCha cha


Matai ,kai tą marmalą gauni gatavą ant lėkštutės,tai ir suėsim tą pašarąLiežuvis


ARSas
Ultra gerietis

Klube: narys

Parašė žinučių: 3456

2013-08-15 22:20 18 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: ARSas Įtraukti ARSas į adresų knygelę

Rutebi ra:

ARSas ra:

Rutebi ra:
Gerai gėrisNiam niam


Įdomus gėris - čiut ne 2 val virinta ir dar stiklinė cukraus įvarvolinta... Tikra bevertė pervirusio marmalo masė, pašaras ir tiekBlogai Jei tik skonis apsprendžia maisto vertę, tai verčiau gerkit kokakolą ir užkąskit gliutomatinėm bulvytėm, bus skaniau ir vargt nereiks!!!Juokiasi
O ir kokia prasmė daržovę tiek virt kaip kad kokią persenusią vista ar muilą iš katino - nu tikrai reik būt akujienu kulinaruCha cha


Matai ,kai tą marmalą gauni gatavą ant lėkštutės,tai ir suėsim tą pašarąLiežuvis


Svarus argumentasTaipCha cha


Rutebi
Geriausia banginė

Klube: VIP narė

Parašė žinučių: 93817

2013-08-15 22:26 19 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Rutebi Įtraukti Rutebi į adresų knygelę

ARSas ra:

Rutebi ra:

ARSas ra:

Rutebi ra:
Gerai gėrisNiam niam


Įdomus gėris - čiut ne 2 val virinta ir dar stiklinė cukraus įvarvolinta... Tikra bevertė pervirusio marmalo masė, pašaras ir tiekBlogai Jei tik skonis apsprendžia maisto vertę, tai verčiau gerkit kokakolą ir užkąskit gliutomatinėm bulvytėm, bus skaniau ir vargt nereiks!!!Juokiasi
O ir kokia prasmė daržovę tiek virt kaip kad kokią persenusią vista ar muilą iš katino - nu tikrai reik būt akujienu kulinaruCha cha


Matai ,kai tą marmalą gauni gatavą ant lėkštutės,tai ir suėsim tą pašarąLiežuvis


Svarus argumentasTaipCha cha


Nagi ne visi gali būt tokie žolininkai kaip tu...Nekaltas


f'eD
Geriausias banginis

Klube: narys

Parašė žinučių: 14325

2013-08-15 22:28 20 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: f'eD Įtraukti f'eD į adresų knygelę
viskas ten tikrai gerai, net gal geriau, nei gali pasirodyt is pirmo zvilgsnio.

ARSas
Ultra gerietis

Klube: narys

Parašė žinučių: 3457

2013-08-15 22:33 21 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: ARSas Įtraukti ARSas į adresų knygelę

Rutebi ra:
Nagi ne visi gali būt tokie žolininkai kaip tu...Nekaltas


Čia ne tame esmė... Paprasčiausiai yra elementarūs maisto gamybos dėsniai, abicėlė.... Juk jei kiaušinis išverda per 5-10 min, tai reik visišku berazumiu būt kad kiaušinį virt dvi valandas - tas pat ir su daržovėm šituo atveju...
Ir aplamai - tas receptas ne adžikos, o labai nemokšiško naminio kečiupo, nufisdytas iš kokio sovietinio zavodo technologo....


Rutebi
Geriausia banginė

Klube: VIP narė

Parašė žinučių: 93819

2013-08-15 22:56 22 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Rutebi Įtraukti Rutebi į adresų knygelę

ARSas ra:

Rutebi ra:
Nagi ne visi gali būt tokie žolininkai kaip tu...Nekaltas


Čia ne tame esmė... Paprasčiausiai yra elementarūs maisto gamybos dėsniai, abicėlė.... Juk jei kiaušinis išverda per 5-10 min, tai reik visišku berazumiu būt kad kiaušinį virt dvi valandas - tas pat ir su daržovėm šituo atveju...

Žliumbia


Agamemnonas
Geriausias banginis

Klube: narys

Parašė žinučių: 13742

2013-08-15 23:46 23 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Agamemnonas Įtraukti Agamemnonas į adresų knygelę
Ydomu ,ar Arsas valgo Ag irankiais?

Helix
Geras banginis

Klube: ne narys

Parašė žinučių: 15817

2013-08-16 07:42 24 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: Helix Įtraukti Helix į adresų knygelę

f'eD ra:
Unte adzikos specas iki kaulo, klausk pas ji. arba, pala, tuoj pameginsiu surast

unte ra:

"Siūlau nepatingėti ir pamėgint pasigaminti adžiką, tikrai ne eilinis receptukas.Parašysiu pagal eiliškumą darbų
Taigi adžika:
2.5kg pomidorų
1kg morkų
1kg saldžiosios paprikos
Viską permalame mėsmale(sietelis vidutinis,galima ir rupesnis)supilame į puodą ir kaitiname nuždengtame puode apie 1.5h,po to įpilame 1 stiklinę aliejaus(rapsų arba saulėgražų);1 stiklinę acto 9%;1 stiklinę cukraus 0,5 stiklinės druskos ir dar pavirti apie 10 min.Po to dar idedame per mėsmalę sumaltus 2-3 vnt čili pipiriukų ir 200gr česnakų. Ir išmaišius pavirti dar 5min.
Sudėt į stiklainius ir su metalinias dangteliais uždaryt, apvertus užklojus kaldra leist atvėsti.
SKANAUS !"


Nuo tiek acto, inkstai tikriausiai pavirstu i sh gabalus. Kanda


*Zemyna*
Blogiausia banginė

Klube: narė

Parašė žinučių: 70496

2013-08-16 09:31 25 žinutė iš 106 Atsakyti forume: visiem Atsakyti privačiai: *Zemyna* Įtraukti *Zemyna* į adresų knygelę
Adzika Niam niamGerai
Nupirkau vakar podruskei net 5 kg pomidoru, padarys adzikos Valio


Versti kitą puslapį
Puslapiai: 1 2 3 4 5 paskutinis> 
Tikrinti, ar yra naujų atsakymų temoje
Atsakyti Kitos temos Nauja tema



Pranešti apie naujas žinutes šioje temoje
Mano prenumeratos

Statistika

Maistas: 2.821 Žinučių forume 392.428 127 Narių klube 684 Banga.lt laikrodis 00:31 Dažnai užduodami klausimai ir atsakymai



Maistas

Moderuoja: BangaLT, naktibledas™, avietės, Soulmeitas
Statusas: ne narys (Įstoti)
Forumas
Naujienos
Nariai
Foto
Nuorodos

Banga.lt klubai


Mano įrankiai

Privačios žinutės
Mano temos
Dienoraštis
Draugų adresai
Mano duomenys

Mano meniu

Į mano meniu įkelti puslapį: ADZIKA

Prisijungę draugai

Visi draugai

Paieška

 

Dažnai užduodami klausimai

© UAB „Tipro Group“. Visos teisės saugomos | banga@banga.lt | Reklama portale - reklama (ETA) tipro.lt